Köpråd: Saab 9000 a50 som gått långt !

Tjenare har kollat på en Saab 9000 a50 97a som gått 30,000mil, Har varit ganska lungt körd känner den som haft den, Men frågan är Om det är nåt att lägga pengarna på ? Håller motorn bra m.m ? Sen så är det endel rost på den inge hål eller nåt sånt bara ytlig, Är det lätt att fixa ? Uppskattar svar; Mvh !!



Svar på inlägget: Köpråd: Saab 9000 a50 som gått långt !



Jag hade inte köpt denna. Även om bilen är lugnt körd så hinner det bli mycket problem på 30k mil, även chassi/karros tar stryk. Det finns finare bilar om du kollar så det är bara att satsa på dem. Just 9000 brukar väl gå ganska långt ändå men som sagt så händer det mycket..


Har haft en 9000 A50 som vi körde 5000mil med. 25k-30k ungefär... Kan säga att den kostade en slant i reparationer. Drivknutar, bakbromsar, toppalockspackning, generator, bränslepump + diverse småkrångel... Fixade såklart alla reparationer själv. Men är liksom inget vidare roligt o ligga i garaget hela tiden för o laga bruksbil... Detta är mina/min fars erfarenheter av 9k A50.. Men ditt exemplar kanske är bättre! För nog är det helt okej bilar i övrigt. Våran va speedpartschippad och var grymt snål, gick att köra på under 0,7


Är ju bara drygt 2100 mil per år,,,, må ju va ganska normalt.


Fortfarande mycket mil. Drivknutar med mera mår troligen inte så bra



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka