Köpråd 740 TIC

Första posten på detta forum! Letar förstabil och fastnat för en 740 tic B230FT -88 som jag vart o kollat på. Det jag är osäker på är motorn och turbon för drog man på ven turbon högre än motorljudet. Är detta normalt eller kan den vara slut? På tomgång var det ett tickande ljud i motorn som jag inte vet om det ska vara där heller. Inget högt utan lite svagt tickande. Är det något att oroa sig för? I övrigt gick den riktigt fint!



Svar på inlägget: Köpråd 740 TIC



Turbon kan vina högre för det är dålig ljudisolering i 740:tin, Kan också vara sleten. Tickandet är mest troligt en lyftare som är dålig, Knackar det är det lager. Tickande är ingen större fara pröva slå i CRC motorflusch, Det tysta min bil, Läs instruktionerna bara.


Kan ju vara generatorn som låter också så det behöver ju inte vara turbon. Kan vara länge sen oljan byttes så det är därför det tickar. För oljan blir ju tunnare och smörjer då sämre.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka