Köpråd Renault Laguna kombi 04a ??

tja fick ett bra pris på en Renault Laguna årsm 2004-09 kombi motor 1,8 på 120hk har gått 9,000mil en ägare på bilen.. bilen ska vara för pendel.. drar säker ej mycket.. vad har ni o säga ang Renault Laguna ??



Svar på inlägget: Köpråd Renault Laguna kombi 04a ??



Har den det minsta gemensamt med tidigare laguna, låt bli. Den första generationen var verkligen ingen bra bil, så kolla bilprovningens statistik.


Nej! Skräddaren säger nej! Maken till jävla skitbil finns inte. Min morbror har en -06:a (samma bil), och den har den lite roligare lättryckaren på 165 hk. Drar typ 0,9. Inte lär den med klenare motor vara snålare (den får ju jobba mer, tung bil - svag motor). Elfel. Ofta. Den är som sagt 4 år gammal och länkarmarna båda sidor har naturligtvis bytts (de äter länkarmar). Att byta glödlampa i halvljuset tar en halv dag eller 3000 spänn på verkstad. Vatten skvalpade inuti båda framdörrarna i höstas, förarrutan går inte att hissa upp om man trycker ned den. Dyr att försäkra, drar mycket, och den lär ju inte bli mer felfri ju äldre den blir... Ingen bil man vill ha att pendla med så att man verkligen är beroende av att den fungerar varje dag. Köp en Mazda 323 1,8 -03 eller en Toyota Corolla är mitt tips.


Man skall heller inte glömma att nyckelkorten en Laguna använder istället för vanliga nycklar krånglar, ofta. Mycket ofta...


Jo, han har bytt ett. Fast det hade tagit en vända i tvättmaskinen


Ok det är kanske inte så konstigt då, men de brukar ge upp "av sig själva" med.


Antalet Renault entusiaster är otroligt litet utanför Frankrike, undrar varför?


Köpråd? Köp ingen Renault över huvudtaget !!


Mest för att vi har en riktig vintersäsong tror jag, med vägsalt och skit, och periodvis riktigt ojämna vägar som vibrerar sönder elektronik. I Sydeuropas klimat är det säkert helt OK bilar.


okej tack tipps.. låter inget vidare köp



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka