Köpråd 940 Lätt eller Full trycks turbo

Tja! Dax för första bil nu till våren å jag har bestämt mig för 940 turbo, frågan ä nu bara lätt eller full tryckare? va inställd på en lätt tryckare först pga att dom ä billigare i skatt osv men nu har jag svårt att bestämma mig. hur stor ä pris skillnaden på dom i försäkring å skatt? Å i "kör glädje" äre stor skillnad när man trycker ner gasen? om man kör på en lätt tryckare kan man ju byta lite i motorn så den går som en full tryckare men hur blir det på besiktningen? Alla åsikter uppskattas



Svar på inlägget: Köpråd 940 Lätt eller Full trycks turbo



köp lätttryckaren o chippa den


Köp en gubbkörd ltt och vässa på lite. Jag skulle tro att många fulltryckare gått hårt.


köper du LTT så är den -95+ och köper du fulltryck brukar det vara -95 - och då är det inte m90 i den. köper du en LTT så köper du en sjysst chipp och en ställbar wg och skruvar laddtrycket till önskat och sedan har du billigare bil och nyare som går defenetivt bättre än en buskörd sliten gammal -92a 940 turbo. dock tror jag inte de skiljer sej nått i skatt. inget kommer dom göra på besiktning, har besiktat 4gånger med uppställt laddtryck. och det var en a-traktor så det var mycket mer granskning på en sådan. de minsta jag skulle oroa mig för är besktning.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka