Köpråd Saab 9-3 Aero SC TTID..

Hej ! Som rubriken lyder så tänkte jag ev köpa en TTID, då jag va sjukt nöjd med min gamla Saab 9-3:a och nu vill ha nyare ! Så tänkte höra runt med folk som har erfarenhet av denna modell:* Hur är gps:en i dessa, har hört annars att inbygd GPS är helt världelös i andra bilar, stämmer det på dessa också? * Ngt man bör tänka på vid eventuell titt av denna modell? Har dom blivit bättre vad gäller oxidering runt backspeglar bl.a. Ngt annat som är bra att veta? Anledning till att jag tänkte mig diesel är att dom är SJUKT mkt billigare att köra, skatten ligger enbart 1000:- över en bensinare.. Tacksam för svar Tanken är att jag ska köpa en med det mesta, avtagbart drag, gps, taklucka, manuell, diesel, minne i förarstol, elstol passagerare, och om man har tur, auxingång och kurvljus, fast det kanske är lite väl mkt att begära för en begagnad bil? MVH S_Cehlin



Svar på inlägget: Köpråd Saab 9-3 Aero SC TTID..



nu har inte ja nån saab eller särkilt ny bil men den ja har i min blåa golf fungerar alldeles utmärkt använder kartor från 2008 (gammal gps = skiva) hur smidigt som helst och fungerar hur bra som helst har svårt at tro att en ny bil skulle vara sämre dessutom ser det inte förjävligt ut som det gör med en extern man får smälla upp i rutan.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka