Köpråd 20.000-35.000

Hej, nu är det snart dags för mig att införskaffa nu bil, har tröttnat lite på slö40is. Som tråden lyder letar jag efter bilar mellan 20-35 tusen, turbo och pollar inte under 200 strecket, drivning kvittar vilken ände de är. Hör gärna era tips med både för och nackdelar. Dem jag har kollat på är: Celica gt-4 (turbo?) 855/850 T5 V40 T4 Nissan av något slag. Fler tips ni där ute?



Svar på inlägget: Köpråd 20.000-35.000



Ska du höja effekten eller bara åka original? Krav på utrymmen? Modell; 2/4dörr, sedan, coupé, kombi?


9-5 äero!


tkr att 9-5an är lite stor, annars så köra orginal ett tag men planer väl på mer mos senare.


Gör en sökning... finns mängder av köpråd i din prisklass. använd bloggen för personligt funderande och skapa en köprådstråd när du har bestämt dig. 2§ När du startar en ny tråd .Viktigt: Skriv en korrekt formulerad rubrik som tydligt beskriver vad tråden handlar om. Trådar som inte följer rubrikanvisningarna stängs eller raderas utan förvarning. Se rubriksanvisningarna (3§ och 4§). .Trådar och inlägg skall skrivas i för ämnet lämpligast forum. Samma inlägg får inte postas i flera forum (s.k. korspostning).



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka