Köpråd: Bekväm och lätt inkomlig bil?

Måste snart ta och skaffa mig en lite större bil som är lättare att ta sig in och ut ur och som är bekväm att färdas i. Detta på grund av dålig rygg. Gärna något snyggt och sportigt i utseendet som man kan bygga på. Gärna med en stark motor fast ändå ekonomisk. dvs effekt i förhållande till volym. Pris klass: 25-30,000kr Mvh



Svar på inlägget: Köpråd: Bekväm och lätt inkomlig bil?



Saab 9-5, inte för att jag är Saab skadad men det är bekväma bilar och rymliga. Finns lägre chassie med Aero från -00 tex.


En Mercedes W126 (S-klassen cirka 1980-91) som är i rätt bra skick borde du få för den summan och vårdar du den väl så kommer den snarare ha stigit i värde om 10-15 år. Man ska ju inte räkna med att de går billigt som en Micra men de är inte så törstiga som man kan tro heller (frågan är om man inte åker mer ekonomiskt än i nån halvsur förgasar-240, inte för att det säger så mkt), inte lika mycket konstigheter som kan krångla som i den nyare W140-serien. Mycket bekväm bil är det ju helt klart, som samtidigt redan har mycket entusiastkaraktär över sig, den ser maffig ut... Men det mest politiskt korrekta valet är det ju knappast.


Kanske lite i största valet. Har däremot funderat på en E-klass W210. E240-E280



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka