Köpråd: Tyst i kupén.

Tjena, finns det någon bil som är känd speciellt för att vara tyst i kupén? För några år sedan så hade jag en V70 GLT -97, det är den bilen med lägst kupéljud som jag ägt. Jag skulle gärna köpa en sådan igen men nu börjar de få några år på nacken. Nu har jag en V70 T5 -05 och den är inte i närheten utav den låga ljudnivå som var i -97ans kupé. Tacksam för svar!Svar på inlägget: Köpråd: Tyst i kupén.Tyska "premiumbilar", jag tror du vet vilka modeller jag tänker på?, är välbyggda och tysta. Undviker man det senaste modet med breda lågprofilsdäck utan kör med standardhjulen rullar dem riktigt tyst. Ett annat tips är Lexus, inte tyskt men håller en liknande nivå och köper du en Lexus hybrid hittar du rätt. Framför allt i lägre farter när dem går på el rullar man fram som en viskning.


Volvo S80 äldre modellen är den tystaste och bekvämaste bil jag någonsin kört iallafall.


Ja en S80 "håller käften" rätt bra. Min 300C är dock extremt tyst.


Moderna USA-suvar som Chevrolet Tahoe är härligt tysta innuti.


De flesta nyare bilar är väldigt tysta i kupén, fler saker spelar in i hur tyst det är, bland annat vilka däck man har riktiga skitdäck kan ge lite mer ljud, kombi bilar har högre ljud än sedan och coupe modeller.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka