Köpråd; Bruksbil.

Hej allesammans! Jag går i tankarna att skaffa en "ny" bil! Och tänkte höra med personer som förhoppningsvis vet vad de pratar om! Jag letar efter en bil som är; Snygg, rolig och som håller för bruksbil! Jag kör inte mycket och håller inte på att trimma och meka... har tyvärr icke någon bra kunskap av det... varje gång jag pillar för mycket tenderar det att bli en liten smula sämre:( Hursomhelst, återigen till bilen, jag har kollat enormt mycket på blocket den senaste tiden och det finns mycket underbara motorer där! Har dock lite krav, bilen skall helst inte vara framhjulsdriven, visst man kan ha roligt med det men jag känner för att testa något nytt! Har kollat mycket på BMW; 328, 330 (E36 och E46) även M3 E36. Jag har alltid älskat Nissan Skyline och har nu sett att det finns enormt fina R34 GT-T till en rimlig peng, är detta en helt tokig bruksbil i originalutförande i motorn? Det är ju trotts allt en hyfsat ny bil och Japansk dessutom så kvaliten på motorn bör ju vara bra? Kan dessutom inte tänka mig att de Japanska ingenjörerna designade bilen för att endast brukas enstaka gånger per år! Prisidén är max 180k. Någon som har andra konkreta förslag? Mottages gärna! Tack på förhand, Mvh Pontus.



Svar på inlägget: Köpråd; Bruksbil.



330 E46 är ett bra val. Högkvalitativa och körglada bilar med fint samspel mellan motor, växellåda och förare, relativt snåla kontra effekten och inte särskilt dyra i drift. Däremot kan 330 likt många andra BMW-bilar bli dyra att försäkra. Se för övrigt upp med misshandlade exemplar och välj helst en 04 eller nyare då barnsjukdomarna är kartlagda och åtgärdade samt att E46 fick längre rostskyddsgaranti kring detta år, 12 år vill jag minnas. Det sista är jag inte helt hundra på men det kanske någon vänlig och mer påläst själ kan korrigera i så fall Läs mer om BMW på http://www.autopower.se


Gör en sökning efter BMW och köpråd så hittar du massor. 3§ Rubriksanvisningar: Allmänna Informativt och beskrivande - Det är viktigt att läsaren snabbt kan bilda sig en uppfattning om vad tråden handlar om innan man läst inlägget. Därför är det viktigt att få med trådens syfte direkt i rubriken genom en tydlig formulering. Det ger dig bästa möjliga respons. Var övertydlig! Ej kort och generellt - Rubriker som "Hjälp", "Trim?", "Nån som vet?" eller annat intetsägande som "Kolla in den här" är inte godkända.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka