Köpråd: typ Multivan

Jag undrar om någon känner till om det finns en bil som kan erbjuda samma möjlighet som en VW Multivan, dvs att man kan sitta på en soffa ha ett litet bord och snurra förarstolen eller liknande. Jag skulle vilja ha en som är lägre än 1.90 hög för att gå in i garaget. Tack på förhand /Stefan



Svar på inlägget: Köpråd: typ Multivan



Mercedes V-klass/Viano finns med den konfigurationen, dock oftast endast i välutrustade V280 det vill säga fullutrustade exemplar med den stora motorn och sådana är inte den mest sålda varianten. Men det räcker med att du hittar ett? http://www.automotorsport.se/biltester/ . bilen+Vito Om inget annat så ett alternativ till Multivan, om den är högre än 1.90 eller inte hittar jag tyvärr inget om.


Tack för tipset! Den är 187,5 cm hög vilket skulle kunna funka. Fler tips? /Stefan


Kommer tyvärr inte på något, sådan mysig inredning är inte vanlig. Franska modeller är oftast mindre lyxiga, jag kommer inte på någon med annat än standardkonfiguration. Det finns väldigt många amerikanska mysiga modeller, men det är stora åbäken och chansen är stor att de inte går in i ditt garage; Varken på höjden, bredden eller djupet. Sedan finns Chrysler Voyager och Chevrolet Transport med, men jag har aldrig sett dem med dessa stolar?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka