Köp råd tjej bil max 50 000kr

Hej vill ha lite köp råd ang bil till en tjej på 22år för ca 50 000kr hon har just nu en bmw e30 318touring men vill ha en lite nyare bil. Kraven hon har är 4dörrar, ej skinn , ej vit, max 15 000mil . Gärna motsvarande prestanda som i hennes nuvarande 112hk eller mer.Svar på inlägget: Köp råd tjej bil max 50 000krMin "hon som bestämmer hemma" hade en Clio 1,6Si -99 (90hk) som andra bil o den trivdes hon med! Liten o snabb! Den nyare Clio 1,6 är på 107hk. Men det finns ju fler märken! Audi A3, VW Polo/Golf mm. Tror inte att hon/(du) ska satsa på nåt större bil än "Golf klassen" om ni inte har barn. Dom "små" bilarna är ändå ganska rymliga. Enklast vore att känna, provköra osv så man hittar "den rätta" till sist.


Köpråd tjejbil max 50 000kr Kul att hon gillar sedan, tycker fler borde inse fördelarna med modellen. Bara öppna/stänga med lillfingret och gömma shoppingkassarna! Ingen smuts på bakrutan, låg ljudnivå, bred bakåtsikt osv. Jag skulle rekommendera att titta på en Honda Accord 2.0 -00-01.


Bmw 328 :d Nej, men värdesätter hon varken högvis med utrustning eller hög motoreffekt skulle jag säga asiat, typ en Hyundai Accent eller Toyota Corolla. Kör hon mycket landsväg skulle jag däremot rekommendera någon lite större europeisk bil, typ Audi A4, 320 Touring, x40/x70, saab 9-5 etc dels för krocksäkerheten och dels föra tt det är olidligt att åka motorväg med surrande småbilsmotor.


Tyckte inte min Mercedes A-klass var helt dum, krocksäker och stadig som en stor bil och hade rejäla lastmöjligheter men mätte enbart 3.5m på längden. Nackdelen var att den höll tveksamt, men modellen skall inte vara så dålig som min var om man kollar statistisk... Jag hade personligen föredragit en sådan över konkurrenterna i storleksklassen, det är inte den billigaste modellen i drift eller den som håller sig borta från verkstaden i störst utsträckning men just "storbils-egenskaperna" och krocksäkerheten tyckte jag motiverade modellen när jag skaffade en.


Var det inte en av A-klass bilarna som välte i ett krocktest?:p


Nja, det var i ett undanmanöverprov som den välte. Detta löste man dock med bättre stötdämpare samt sänkt tyngdpunkt


Förstår inte snacket om tjejbil? Lämplig bil för 50-tusen? Varför skulle tjejer vilja ha tråkigare bilar än vi killar? Min fru åker omkring i en audi A4 1,8Ts Avant... Mvh Magnus


Jodå visst välte den men Mercedes tog det säkra före det osäkra och började med att åtgärda problemet genom att fysiskt bygga om bilen, när bilen var vält-fri satte de också in ett mycket restriktivt antisladd-system som inte går (Skall inte gå...) att stänga av och som blev standardutrustning. Ovanstående system går dock att köra utan genom att bilen blir strömlös och om man sedan låter bli att initiera styrvinkelsgivaren, systemet kalibrerar visserligen sig själv rätt snabbt men tills dess blir det en kortare stund utan system. Och efter det kan jag avslöja att den inte är särskilt vältbenägen, även om den knappast har bra väghållning. Kuriosa: A-klass W168 var grundplåten för dagens aktiva antisladdsystem, så något gott förde den med sig!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka