Köpråd:är det okej första bil?

hejhej, helt ny när det gäller bilar, och garaget.org. hoppas jag postar detta rätt. börjar närma mig bil, och har samtidigt en cross i garaget, honda crf250 08. drömbilen är då en sierra cosworth, men kommer bara kunna drömma om en sådan med tanke på priserna. men, hittade en fin bil på blocket, som vill byta mot min cross. bilen är då en ford sierra cosworth replika. den ser väll helt okej ut, kommer finas till ganska mycket endå. men den har allt en första bil ska ha enligt mig. så, verkar detta som ett vettigt byte? den är nylackad, ute o inne. nyrenoverad koppling, nya bromsar, nya dämpare runt om osv. motorn är då en 2,0 DOCH, med sportavgassystem samt öppet filter. någon som kan skriva för o nackdelar angående motorn? den har gått dryga 20000mil. bilen i fråga. http://www.blocket.se/stockholm/Tokfin_ . 12&w=3 som sagt, hoppas jag postat rätt:)



Svar på inlägget: Köpråd:är det okej första bil?



Obesiktigad stylad sierra för 30k.. Ja du, själv tycker jag att det är totalt orimligt! Sälj crossen och köp en vettig bil istället, det är mitt råd.


Hade den varit besiktad så "kanske" den hade varit värd strax under hälften av vad han begär. Det är ju trotts allt en gammal sierra med 20k mil på mätarn. Knappt jag hade tagit den om jag fått den gratis.


Sitter det bara gamla 2litrers DOHC i den kan man mer kalla det stylad sierra..värde 6-7k högst


NEJ!! Crossen är värd mer!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka