Köpråd volvo TDI

Går lite i tankarna på att byta bort T5:an mot en volvo diesel,, Tanken är väl att skaffa sig en 850, s/v70 diesel Är det något att ha? vad är era erfarenheter med bränsleekonomi på dom ?Svar på inlägget: Köpråd volvo TDIVisst de är väl bra bilar, men du hittar bättre diesel än Volvo ! T.ex. VW, Audi, BMW, Mercedes osv Men lycka till !


http://www.garaget.org/?car=92954


Okej?


finns även på blocket.se


ifall du söker bränsleekonomi så kan du köpa dig en golf. Enklast är nog att sälja T5an sedan köpa en diesel. Eftersom dom som ofta äger diesel kör mycket och ifall dom vill byta så ska det vara en diesel eller något som drar lite bensin. Bästa tiden att sälja/byta bil är i april-juli


Okej då förstår jag, men de var nog inte den prisklassen tyvärr. Eftersom valet stod mellan V70 eller 850 Men den var jävligt snygg !


Åker du 850 nu så handla gärna en v70 då dom känns mycket nyare och fräschare fast de är samma bottenplatta tycker 850 modeelen känns plastig invändigt. Bränsleekonomin på dessa bilar ligger runt 0,5-0,7l per mil i den manuella automat vill ha drygt 0,6-0,8l dom jag har kört detta är blandad körning En välservad manuell som inte gått allt för långt har mycke att ge undvik taxi bilarna oftast är dom skruvade rätt mycke nu med bytta lådor och motorer jag har haft en taxi som var just utbytt motor och låda på och den var riktigt rapplig i skicket när man åkte med den. ta god tid på dig att leta för de finns en uppsjö av bilar att välja på, ta gärna nån som är lite dyrare med få mil och få ägareKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka