Köpråd: Mercedes-Benz C 200 Kompressor Elegance Kombi -03

bor själv i vällingby och har aldrig hört talas om firman så vet inget om den. men bilen såg ju bra ut



Svar på inlägget: Köpråd: Mercedes-Benz C 200 Kompressor Elegance Kombi -03



Den bilen jag länkade tidigare, har den kamkedja eller kamrem?? Vi ska åka o kolla på den till helgen o jag skulle gärna vilja veta så mkt som möjlig om den. Fördelar kommer med tiden, det är mer nackdelar han vill undvika såsom stora efterkostnader osv (som vilken annan köpare som helst..) Tacksam! Mvh


Den har kedja tror jag, men de är bara att fråga han som säljer den eller kika efter !


Fråga en säljare vad han/hon tycker om sin bil.. visst, man lär väll göra det men att få "rätt" svar är mindre trolgit!


Menade att du kunde fråga om de var kedja eller rem


Aha , tror nog det går o få fram ganska lätt ändå. Det vad mer andra bekymmer jag ville åt.. Tack ändå


D.v.s. nackdelar? Jo, Mercedes har ju haft problem med rost men de vet du. Så kolla nogo skärmar och kanter, nederkant dörrar, bagageluckan etc. Sedan kolla servicebok och de vanliga... Är något bytt så begär kvitto, annars är de inget värt ! Annars är de inte så mycket att tänka på, enbart känna och klämma Lycka till !


Tack du! Han har absolut noll koll på bilar så jag hjälper honom så gott jag kan o tänkte därför oxå få mer av gorgarna Rosten o elfel. Sen över till det vanliga, där serviceboken som tyngdpunkt/avgörande Fan, ska upp om bara 4 timmar o har en LÅÅÅNG arbetsdags (ngt längre än 8timmar) framför mig. God natt folket, så hörs vi imorn elle övermorgon


Köpte vår Audi hos Halms bil Vällingby för någon månad sedan, so far so good med bilen. Vi fick vänta ett tag på säljaren Jonathan pga ett möte han var på men som kompensation fick vi pruta lite så det var ju bra. Seriöst bemötande och bra bilar till riktigt bra priser har de. Bilen kanske inte var i toppskick, men värd pengarna. Så ett besök till firman är inte farligt alls Glöm bara inte tillbehör som extranyckeln, det gjorde vi men säljaren postade nyckeln till oss efteråt så det gick bra.


Utmärkt bil, dragkrok har jag haft utan problem. Lägsta förbrukning jag haft 0,53 men räkna med ca 0,7 vid vanlig landsvägskörning.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka