Köpråd: VAG:s 3.2 V6 4 motion/Quattro

Hej! Jag är väldigt inne på att köpa en antingen Audi A6 eller en passat med 3.2 liters 6:an i.. Hur är den kvalitets mässigt? Har hört lite granna om rasade toppar vilket inte låter som nån höjdare... Nån med erfarenheter av dessa motorer? Allt av intresse!! Tack!Svar på inlägget: Köpråd: VAG:s 3.2 V6 4 motion/QuattroSköter man motorn (Utöver att följa service intervallerna) även sköta om kam remmen och se till att det är bytt, då skall en hel kam rem-sats bytas inkl. vattenpump. Gäller generellt alla motorer men dessa är bra och fina och de sköts rätt.


Sitter väll kedja på den Vr6:an... eller det är inte samma motor som i golf 3,2? men det har ett litet problem att tändspolarna bränner, kostar 450 på mekonomen eller liknande ställe, tar minuten att byta... bränsle ekonomin är inte den bästa på motorn, men ljudet är underbartKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka