Köpråd nissan r33 gts eller nissan s14

Tänkte se om nu kunde hjälpa mig funderar på en skyline r33gts eller en s14 vilken är bäst. vad är bra och inte bra har inte så mycket koll på s14, r33. vad ska man kolla på som brukar gå sönder m.m. typ samma pris klass Nissan Skyline GTS SPEC 2 10000 mil Färg: svart Karosseri: Sportkupé Info: Nissan Skyline R33 Gts-t Apexi Power FC, Blitz Boost Controller, Cusco Coilovers, främre och bakre stag, rostfritt avgassystem, HKS Induction, Pivot Vatten TMP Mätare, Nismo Gearknob, Nardi Torino Ratt, Röda 30-årsjubileum Jonny Recaro säten fram, JVC dubbel din CD / mp3/dvd spelare, 18" kromade Veilside fälgar med Good year däck. GTR sidokjolar. GTR vinge. El-hissar. El-speglar. 4-hjulsstyrning. Ca 350hk Nissan 200 SX S14a Racing Edition : 15400 mil Grön Metallic Karosseri: Sportkupé Info: En Nissan 200sx S14 som är Maxutrustad!! Bes, Nyservad, ACC/Klimatanläggning, Antisladdsystem, Antispinn, C-lås, CD-stereo, Elhissar fram, Elstol förare, Fjärrstyrt c-lås, Komplett ifylld servicebok, Larm, 17" BBS LM-fälgar, Servostyrning, Sidoairbag, Skinnklädsel, Spoiler bak, Sportstolar, Stolvärme fram, 300HK, Chippad, Större Turbo, 3Tum, Större Intercooler, M.m



Svar på inlägget: Köpråd nissan r33 gts eller nissan s14



Hej! Jag har väl ingen vidare erfarenhet av gtr, hade en s15 med SR20DET motorn, runt 2001 kanske det var. Tyckte det var ganska plastigt och smäckigt i den bilen efter ett tag, även om den var ordentligt utrustad. Eller så kanske det var utrustningen som gjorden den smäckig? I vilket fall så funderade jag på att trimma den, och pratade med lite olika trimfirmor. Det var bara ett företag som tyckte det var en bra idé att trimma den, och dem tyckte dessutom inte att det behövdes någon mappning utan ställa på trycket skulle räcka. Jag tackade för mig och trimmade aldrig den bilen, utan den fick gå original. Nu kanske du gillar att ta lite större risker, men i de effektnivåerna så hade jag nog satsat på en gtr. Fast, nog kan en s14 hålla med 300 hk om man inte pinar den så fort man kör. Vem har mappat bilen? Tycker jag är en intressant fråga, om man skall köpa en färdigtrimmad bil. Edit: läste lite om gts:en (inte gtr) och nu blev jag lite mer tveksam. Är det också en 2-litersmaskin?


hts har en 2.5 rak 6a, ska fråga om den är mappad


gts


Större motor med mindre mil hade jag satsat på i alla fall, utan att egentligen veta något ingående om r33:an.


Jag gillar S14 mer, kan vara för jag kör s15... alltid haft svårt för Skylines "snikmodeller".


Tack för era svar är svårt och veta vilken. Visst s14 är ju mycket billigare försäkring.


Kompisens r33 gts var en besvikelse, åkte med honom och jag har alltid överskattat r33 tills jag fick prova den o de var inget att hurra för. Jag skulle sattsa på en s14, inte samma hk original men fan så snygga! S14 röstar jag på men det är ju från person till person vad man tycker


Jag skulle nog också satsat på en S14, bör ersänna att jag varken kört någon av modellerna... men tycker S14 är betydligt snyggare och mer personlig! Och om S14 är billigare i försäkring är de också ett stort plus!!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka