Önskar köpråd ang "sportbil" för åretruntbruk

Väljer du en med recaro sportstolar så är de "skålade" och riktigt goa samt att förarmiljön känns tight och modern. Jag saknar ibland dock körglädjen i min tidigare bmw, det är något speciellt med bmw.Svar på inlägget: Önskar köpråd ang "sportbil" för åretruntbrukJa det har du helt rätt i.


Evo eller impreza måste väll vara perfekta sport/året runt bilar


Bmw är bra vinterbilar, stabila och lätta att ha kontroll på, dock så understyr min e39 -00 rätt mycket då det är en väldigt tung bil. Sen ska man ha i åtanke att Bmw bilar, i synnerlighet e34/36/39/46 rostar kopiöst. Om nu "mister Bmw" ska ha svar på tar om detta så är han välkommen att syna min välskötta 523 alt kan jag lägga upp bilder på angreppen så får ni se vad jag talar om. Tyvärr tror jag nog att samtliga bilar du lagt till på din lista är känsligare än medel. Men ska du ha en "sportbil" som du ska ha året runt skulle jag ändå vilja slå ett slag för tex en 330i alt nån motorstarkare audi med 4wd eller nån hetsig japan, typ evo alt impreza. Men som sagt ska den köras i detta landet är rostskyggdbehandlingar, lackkonserveringar och regelbundna tvättar på veckobasis ett krav förr att försöka hålla rosten i schak. Lycka till Mvh


honda civic type-r nyare modell?


Min 323:a från 98 rostar den med och det gör ont i hjärtat att upptäcka nya angrepp. Ser man till att ha riktigt bra vinterdäck med dubb så funkar den kalas på vintern men har man halvslitna MS däck som jag hade förra året så är det lätt hänt att verkstaden får låna bilen några veckor för att få den körbar igen...Det var mycket trist att ringa bärgarn efter en omöjlig sladd i 50kmh och antisladden på.. Jag förstod ingenting, helt plötsligt så satt jag med fronten i ett berg. Hade då ägt bilen i 3 dagar. I år har jag vant mig mer med bakhjulsdriften samt hur lätt den är bak och anpassar hastighet därefter. En stor fördel med just Bmw är ju att den är ganska bränslesnål trots prestandan, något som Audi och r32:an inte direkt är.


Ja, tror man får mycket bil för dom pengarna men står den sig mot tex 350z eller Boxstern i ägarglädje..? Dock är dom jävligt snygga och antagligen ett mycket bättre val som åretrunt bil så visst är den ett alternativ!


Jo ioförsig Mazda rx7 då? Inget vanligt man ser på vintern skulle vara grymt med


http://www.blocket.se/orebro/Mitsubishi . _3&w=3 Varför inte en evo6a TME?


En fin EVO kanske? http://www.blocket.se/stockholm/Mitsubi . 11&w=3 Grymma bilar både för vinter och sommar Eller en WRX STi http://www.blocket.se/vasternorrland/Su . 11&w=3 http://www.blocket.se/stockholm/Audi_TT . 11&w=3 Audi TT Grym bil.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka