Köpråd Nissan skyline

Hej på er alla Jag är lite sugen på att skaffa en skyline till sommaren. Gärna ett projekt eller en orginal. Hade tänkt mig ett ca pris mellan 50 - 90 tusen och tänkte fråga vilken skyline modell som är "bäst" inom det priset helt enkelt! icke turbo är inget alternativ Tack på förhand MVH John



Svar på inlägget: Köpråd Nissan skyline



Hej! Inom den "priszonen" så kan du nog få en fin Skyline R33 GTS-T, Orginal får du nog leta länge efter, Ta även kontakt med en importör.


okej tack för infon du kan inte tipsa om någon bra importör?


Jag skulle ju satsat på en R32 GTR. T.ex http://www.tradecarview.com/used_car/ja . r/6144733/ Kostar ju inte mer än 32tusen, sedan tillkommer ju frakt, tullavgift och reggning här i Sverige då. Så jag skulle gissa att det hamnar på en ca 70tusen allt som allt, är inte hundra på hur mycket sånt går på.


tack för tipset är dock mest sugen på en r33:a men det lär nog finnas några på den sidan också


Ja du borde allt hitta nåt fint där Denna kanske? http://www.tradecarview.com/used_car/ja . e/6171532/ Ser ju fin ut, inte speciellt dyr heller hehe


Jag satt faktiskt precis och kolla på samma bil


Ha, där ser man Hoppas du hittar nån som faller dig i smaken!


Japcity och Superior imports är de jag skulle litat mest på, Sen finns ju Harlow Jap Autos som söker,hittar,sköter allt i japan skeppar till Göteborg, Engelskreggar om du vill men svensk reggining får du sköta själv. Jag har beställt från HJA riktigt trevliga!


john rensa fickorna och köp r34 istället



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka