Köpråd: volvo 855 t5 med hög hc och co

som ovan. hur mycket jobb kan det va att åtgärda så att det blir bra värden igen? det va inte så höga värden(har inte siffrorna) men motorn är renoverad i somras med h-profils stakar och packningar osv, även race kat. motorlampan lyser inte. tacksam för alla tips.Svar på inlägget: Köpråd: volvo 855 t5 med hög hc och cokan ju vara att katten e för dålig....


Innan besiktningen så ska du tanka i ca 40% Etanol. Polaren hade samma problem med sin bmw 318, han fick det tipset av en fordonslärare på skolan. Det funkade drog ner avgasvärdena bra mkt. Så tanka i ca 40%etanol så borde det lösa sig. Tänk på att inte köra för hårt med etanol i tanken.


fick galna värden med min 850 också, avgassystemet läckte i bakre ljuddämparen, väldigt vanligt fel på 850/s70. Etanol funkar om det inte är avgassystemet. Vet inte hur det är med turbo men jag körde 50/50 i min 850 och körde hårt med den i 2 år, drog lika mycket som med bara bensin.


finns väl bara 1 ljuddämpare på 850/S70?


Jo det gör ju det men den sitter ju där bak


framför bakaxeln så jag vill kalla de mitten hihi nej skoja bara. sorry för OTKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka