Köpråd!en bmw 535d eller audi a4 tdi s-line som familjebil

hej skulle vilja veta vad ni tycker är bäst som familjebil!en bmw 535d eller en audi a4 tdi s-line?



Svar på inlägget: Köpråd!en bmw 535d eller audi a4 tdi s-line som familjebil



35D är fruktansvärt kraftfull och E61 mer en lyxbil än en ordinär familjebil, samtidigt som Bmw lyckats göra en så stor bil grymt körglad. Frågan är vilken A4 du jämför med (B7 eller B8?) och vilken motor?


går inte jämföra bmwn mot audin...kör båda 2 och se vilken du fick störst leende av...bmwn utklassar audin kvalite känsla prestanda och körglädje, men audin är snygg...men inte lika snygg som bmw


får göra det men en bmw blir de nog då jag vill ha en större bil:)känns som en säker bil med:)


BMW 535D är helt klart bäst, på alla sett!! Finns inte många vanliga märken som har den körglädjen, komforten och helheten 5-serien bjuder på, lovar dig att du inte kommer bli besviken. Sen är BMWs dieselmotorer de bästa och roligaste du kan köra! 535an diesel Touring är en av mina drömbilar... själv har jag kört alla 5-seriens motoralternativ och är helt såld på 535dT EDIT: Du har dessutom större utrustingsmöjligheter än i Audin


Skulle inte tveka att gå för BMWn. Köper du beg och isf pre-LCI tycker åtminstone jag att inredningen är rätt skev men resten av bilen lär väga upp. Köper du nytt är det nog inget som väger till Audins fördel vad jag kan komma på.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka