KÖPRÅD! Volvo eller Vw

tja har ett dilemma ska köpa ny bil, en kombi då. Funderar emellan antingen en volvo v70 eller en vw passat. Men behöver lite övertygelse vad som är bäst. vill hellst att bilen inte ska dra alltför mycket soppa typ runt 0.8 milen. har mest hört att v70n är en strul bil men komforten antar jag är bättre än passaten. jaja vad har ni att säga? och erfarenheter ?!



Svar på inlägget: KÖPRÅD! Volvo eller Vw



Skulle köpt en v70 hellre än Passat. vilken års mod är du inne på? vw har mkt problem med framvagn å elfel.


Volvon är ngt törstigare (beroende på motor) och komforten är desamma i båda bilarna! Jag skulle valt Passaten


Visst, beror ju självkalrt på årsm oxå. Den passat du har har haft framvagnproblem men detta är åtgärdat på nyare.. Beror som sagt på årsm!


jo jag vet, -02 kom den (bättre) framvagnen.


Hade köpt en Passat, Volvon dricker mer soppa.


åsmodell 01 o framåt min budget ligger vid max 80 k. känns som passaten är en bättre bil än volvon men som sagt osäker.


Jag hade helt klart köpt en passat , jag har själv en golf4 som jag haft i snart 8 år o den har inte haft några problem med framvagnen eller några andra direkta fel o jag tror inte att det är några större problem med framvagnarna på passdat heller . Du kommer nog bli riktigt nöjd


Jag hade nog valt en Volvo, det måste krävas att man går på kurs för att tillverka bilar med ett så tråkigt utförande som VW, det gäller än idag men framför allt den Passat som är aktuell för dig. V70 känns som en dyrare och lyxigare bil och har bättre komfort och troligen bättre säkerhet, är dock ingen problemfri modell men det är knappast Passat heller...


nej jag håller med att den är lite tråkig, kanske får bli typ en v70 eller xc70?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka