Köpråd: Audi A6/4 Kombi 2004+ (endast bensin turbo)

Som sagt. ute efter en nyare bekväm bil. Söker bränsle ekonomi och komfort. Audi kombi skall det bli. väldigt nöjd med A6 sedan. men vad är skillnaden på Audi A6 och A4 kombi. ser ju att A6:an väger lite mer enl papper och A4:an är lite billigare i bränsle. men vad är skilladerna i utrustning o komfort och packnings möjlighet såklart. Tackar för svar så fort ni kan. OBS. kom inte med några mindre bra svar så som att köp inte audi eller motsvarande. Mvh Jesper!Svar på inlägget: Köpråd: Audi A6/4 Kombi 2004+ (endast bensin turbo)vilka årsmoddeller tänker du på?


ja som rubriken sa 2004+ (typ till 2007)


audi a6 -07 3,0tdi går bra som fan och ligger på 0,7 i förbränning annars a4 B7an typ 2,0T eller 2,5 Tdi bra bilar.


B7 finns väll bara som 2.0TDI 140 /170 och 3.0TDI? Ruskigt bra motorer:) Men TS ville ju ha bensinturbo så då äre 2.0T som gäller! Fin maskin om den är skött! Men jag skulle hellre säga a6 avant med diesel i TS fall, bekvämare och lugnare bil o köra och den drar mindre:)


B7 finns i 2,5tdi också polarn har en det är v6 på 180 hk tror ja :S typ 210 med chipp. går rätt bra


Audi A6 är ju lite större så den får plats med ganska mycket mer packning än A4. Vill du ha mer fakta om modellerna så gå in här: Audi Pris och faktablad


kolla pissnisse på forumet.


ja precis de e en BENSIN turbo jag vill ha. Så A6 har mer lastrymme än A4 Är mest sugen på denna 2.0 TFSI motorn. A6 Avant är det som lockar då. någon här som har erfarenhet av en sådan? Mvh.


yes kanon bil sjukt skön har inte erfarenhet av motorn men den sägs vara bra och chipp vänlig! tror du får ut 260hk ur den med steg 1 chipp. annars skall du ha quattro och sportschassi! det är så jäkla värt! sen finns det mängder med utrustning ett tips är att köpa en jhareswagen från tyskland alltså en bil som dem anställda på audi i tyskland haft brukar oftast endast vara ägda ett år där av jhareswagen sport stolar är alltid trevligt, ljud anläggningen är också väldigt bra i dom, om vi pratar "B7" moddellen alltså nya fronten.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka