Köpråd: 17" Replica fälgar

Hej Jag har fått ett erbjudande att köpa 4 fälgar inkl. däck för 4000kr (eller snarare sagt jag som bjöd 4000kr): (Inte de på bilden men likadana) Däcken är av märket "Star Performer" och har ca 4mm kvar. När jag fick mitt bud accepterat nämnde säljaren att de inteär originala men de är hela och inte har några skador alls. Jag tycker fälgarna är skit snygga men undrar nu om det är värt att åka 500km för att hämta dem till de priset? De ska sitta på en lite äldre BMW från -03.



Svar på inlägget: Köpråd: 17" Replica fälgar



Bättre att skicka fälgarna med bussgods än att åka 500 km


Ok tack är det fortfarande värt att lägga 4000kr på kopior? Har inte så bra koll på de där.


Star Performer är riktiga skitdäck. Att köpa beg fälgar är ett lotteri. Skulle stå över och hitta några närmare som du kan prova på bil. nya kopior borde kosta max 3500-4000 nya och däcken måste snart bytas på dom där fälgarna Köp nytt istället


Vart kan man hitta kopior för 3500-4000?


Har sökt på google utan att hitta något. Men hos din närmaste däckverkstad så borde dom hitta replica fälgar


17" fälgar i allmänhet brukar ju kosta strax över 1000kr/st nya som billigast om det inte är något "speciellt" märke eller originalfälgar (i Sverige). Däcken Star Performer är nog de billigaste man kan hitta på Däckonline om jag ej minns fel. Tycker priset verkade ok, men lägg till däck för 5000-6000kr för vettiga så kanske inte paketet är så lockande längre.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka