Köpråd: Volvo V40 2.0T

Hej! Har precis tagit mitt körtkort för ett par veckor sedan, och nu så har jag börjat letat bil! Men då jag inte har tagit mig tid att leta bil innan så har jag inte några vidare kunskaper. Det som jag har fått upp ögonen för är en volvo v40 2.0t -00 Som finns inte allt långt ifrån där jag bor. Men då jag vill få ut lite mer kusar ur bilen så skulle det kanske vara aktuellt att chipa den, om ett köp skulle bli av! Det som gör mig lite orolig är hur det är med att chipa bilar som har gått relativt mycket. Den har gått 36,000 mil och är fullservad enligt service boken. Skulle det vara någon fara att chipa den med steg -1 chipning hos bsr? Är det något annat man bör kolla speciellt mycket på dessa bilar? Är dom drift säkra? Är det tåliga motorer? Hur är brännsleförbrukningen och hur påverkas den av chiptrimning, Har även hört att man kan få ner förbrukningen med chiptrimning kan det stämma? Det är lite av frågorna jag skulle villja ha hjälp med! Jag tar gärna emot allmän information om dessa bilar! Mvh Anton N. Uppskattar all hjälp jag kan få !



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo V40 2.0T



Ingen som har kunskaper om hur det är att chipa en bil som gått 36k mil? Mvh


Jodå, men dessa frågor är extremt vanliga, så även köpråd ang S40/V40 så att folk orkar inte svara. Tänk på att det inte är tillåtet att bumpa en tråd utan att tillföra mer information



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka