Köpråd S60 T5 05 eller Mazda 3 MPS??

Ska nu köpa ny bil och kan inte bestämma mig för vilken jag ska köpa! Det står mellan en S60 T5 05:a eller en Mazda 3 MPS...vilken borde jag köpa? Är det någon som vet för/nackdelar på Mazdan? och detsamma med s60 t5:n? Villa ha en bil som ska hålla, gå bra och ha komfort Några tips???



Svar på inlägget: Köpråd S60 T5 05 eller Mazda 3 MPS??



Med dina krav så köp Volvon, Mazdan är liten och studsig på småbilsvis och rejält bullrig. Kanske rolig men inte bekväm.


Komforten vinner volvon hållbarheten är nog lika på dessa bilar bara man sköter dom rätt och servar så är det inga problem.


Jo det är därför jag är inne på en 05, men är inte mazdan rätt snabb original?


Måste fråga dig hur sköna stolarna är på MPS:n? Hur tycker du att mps:n är för övrigt? några nackdelar med bilen?


MPS:n går utav bara fan original också, ett riktigt litet monster, stolarna är helt okej och ger bra stöd, tyckte jag iaf. Kanske inte går att jämföra med volvos fotöljstolar men klart godkända! Dock får du räkna med en hel del buller om du väljer mazdan ja, trots det skulle jag nog säga att mps:n är lite roligare än volvon om båda är original. Lycka till med köp!


Volvon helt klart med tankte på kraven du har. Avgassystem, luftfilter och mappning på E85 och man plockar ca 380 Hkr i Volvon.


Volvon skön att åka i o spöar det mesta med steg 3



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka