Köpråd bland annat, Mitsubishi Lancer sport -10?

hej! Har letat efter en ny bil i 6månader snart och häromdagen fick jag nys om mitsubishi lancer sportback -10. Testkörde 1,8 motorn med 140hk å tyckte att den va tröttare än min Audi på 101hk. Mitsubishin är en miljöbil, skön komfort, hyfsat utseende men den va tråkig att köra. Har ingen erfarenhet av mitsubishi, är det kvalité eller kvantite? Bortsett från att den va seg å japansk gillade jag den. Förslag på bilar runt 200 000:- klassen uppskattas.



Svar på inlägget: Köpråd bland annat, Mitsubishi Lancer sport -10?



jag har precis köpt en mitsubishi sportback. jag var lite tveksam först pga motorn men bara man varvar upp lite och kör på etanol istället för bensin så går den riktigt bra faktiskt! den är snygg och jättebillig i drift. ingen skatt de fem första åren för att det är miljöbil. jag är supernöjd!


Skoda Yeti? Den har ett fint chassi och är välbyggd samt väldigt praktisk, finns med både två och fyrhjulsdrift.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka