Köpråd: V70 2.5T eller Passat 1.8T

Har en budget på max 40 tusen och vill veta för och nackdelar! Bensinförbruking? Vad är mest värt pengarna? Mm...? Säg vad ni tycker! Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd: V70 2.5T eller Passat 1.8T



Båda är väl ganska törstiga vad jag har hört. Du får räkna med 0,9-1L/mil i snitt på båda blandad normal körning. Inte mindre iallafall. Farsan har haft 3st V70 2.5T och alla låg däromkring. Volvo har väl sina framvagnsproblem som man får tänka på att det måste bytas ganska ofta. Vet inte så mycket om passaten tyvärr. Annars är volvon en väldigt bekväm och bra bil men man får räkna med att det kostar endel


passaten har värre framvagnsproblem än v70. passaten har lite större ben utrymme bak än v70 men v70 lastar mer i skuffen annars är de väl pålitliga bilar som går bara man servar dom v70 brukar vara mer utrustad och känns mer moderna inuti än passaten


skulle tagit passaten större bil desutom i övrigt är de nog samma skräp.


Skulle tagit Volvon utan tvivel, mycket roligare motor med en mysigt ljud, mycket bättre upplevd kvalité och framför allt upplevs den inte genomgående tråkig som en VW Passat!


tack för tipsen! Passaten är ju allmänt tråkig inuti och känns som man får mer för pengarna i en v70. Vad finns det annars för turbo bilar som drar lite mindre för max 40 tusen?


e du hyfsat lång så skulle ja valt v70, morsan har haft båda å passaten har korta sittdynor så o man kör längre sträckor så känns de gott i bena sen. så hade valt v70 utan tvivel:D


En v70. Har testat bägge och skulle inte köpa en sån passat igen. Kass framvagn och motorn e inte så bra passaten. V70 e att föredra, visst drar soppa men du kan trimma den och går snålare när man kör snallt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka