Köpråd Peugeot 206 GTI 00

Hej alla! Jag har en granne, hans bror säljer en Peugeot 206 GTI 00 och undrar om jag är intresserad. Bilen är ser mycket bra ut har gått snart 16000 mil. Jag hör mycket att Peugeot eller franska bilar inte håller i Sveriges miljö, mycket el fel, bla bla bla...... Det mesta jag har hört av Peugeot 206 är att växellådan blir lite sladdrig. Jag skulle också vilja veta hur mycket dom drar bensin, vill helst inte ha en bensin drickare . Nu behöver jag er som kan lite om Peugeot 206 gti. Är tacksam för all info!



Svar på inlägget: Köpråd Peugeot 206 GTI 00



Lika körglad och explosiv som föregångaren 205 GTI är den tyvärr inte, men betydligt bekvämare och tryggare i sitt uppförande. Väghållningen är stadig och styrningen snabb. Diverse elfel kan förekomma men några tyngre haverier verkar 206 vara skonad från. Bensinförbrukningen tror jag ligger på ca 0,8 blandat om inte minnet sviker. Kort och gott kan man väl säga att vägegenskaperna är prima men att bilen hade förtjänat en roligare och mer varvvillig motor.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka