Köpråd: Ford Mustang GT (-05 och framåt)

Sitter i tankar om att köpa sig en Musse av senare modell. Har dock noll koll på barnsjukdomar, allmänna fel o britster, service- och försäkringskostnader etc. Tar tacksamt emot ALL info på ämnet!



Svar på inlägget: Köpråd: Ford Mustang GT (-05 och framåt)



Försäkringsfrågorna får du nog vända dig till ditt försäkringsbolag med. Försäkringspremien beror lite på var du bor, hur gammal du är och hur du förvarar bilen + kanske lite till men övriga frågor bollar jag till kunnigt folk på Garaget. /Benny


Köp en Bmw istället. dom är så jävla bra och går typ asfort men drar typ cplite soppa sen låter dom bah baaap bap bap skitcoolt sen orkar dom bööörna på is. Nä helt seriöst. Mustang är skitfränt, det man får se upp med är lite plastig inredning sedan så är det ju lite tråkigt med stel balaxel. Men annars, fullt ös!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka