Köpråd "bästa" dieselkombin för runt 200k

Beror på vad du skall ha bilen till tycker jag, dagens manuella lådor är minst lika fina som tidigare Bmw-lådor och helt underbara att använda. Men i en bil med lite mindre motor som tex. en 520d som används till vardags blir det för mycket av det goda: De få gånger man kan sträcka ut på en kurvig väg och dra nytta av en manuell låda överskuggas enkelt av de tusentals växlingar man gör genom tex. stan. Och nu när automatlådorna gott och blivit snarare snålare än de manuella alternativen och "är med på noterna" på ett helt annat vis än tidigare tycker jag det är ett enkelt val i en 5a i alla fall!



Svar på inlägget: Köpråd "bästa" dieselkombin för runt 200k



320 -03 som inte gått såå långt måste du ju få det är ju ändå först -03 som nya karosen kom ut.. MEN bmw 520D tycker JAG(jag tycker) inte du skall satsa på.. tänk dig glädjen och G-kraftsskilnaden på en bmw 530/mb 320 och en bmw 520/ mb 200


+1 på 530n. Förmodligen mest driftsäkra bil jag ägt. Enda jag ångrade var att jag köpte en med manuell låda. Räcker inte pengarna till en faceliftad skulle jag ev överväga en klenare motor istället för den jag hade kändes lite plastig i inredningen även om den höll ihop bra.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka