Köpråd: Bil kring 30.000kr

Nu ska en ny bil inhandlas och 740n bort! Det jag är ute efter är en bil kring 30.000kr och helst fyrhjulsdrift och kring 180+ hästar! Bakhjuls funkar också men då vill jag gärna hitta någon bil med 190+ hästar! Ett måste på bilen är att den SKA ha dragkrok, men dom flesta bilarna har ju det. Märke spelar inte så stor roll! Jag har tyvärr inte den bästa kollen på bilar.



Svar på inlägget: Köpråd: Bil kring 30.000kr



köp en v70 awd, 193 hk och du får en fin med fungerande fyrhjulsdrift för dom pengarna. gör en NOGRANN koll innan köp isåfall, det är mkt som kan gå sönder på fyrhjulsdrivna bilar.


http://www.blocket.se/vasternorrland/Vo . _2&w=3


Vad jag har hört så har v70n väldigt dålig "awd". En hade gjort test och de var som mest 3 hjul som drev samtidigt


myntet har två sidor dock. det finns mkt skrivet om olika typer av fyrhjulsdrift, men gemensam nämnare är att det finns fler saker att slita ut än 2wd. visko är alltid visko men det fungerar ypperligt när det fungerar. självklart är framkomligheten bättre med permanent fyrhjulsdrift men då pratar vi inte max 30 000, såvida du inte kan tänka sej att åka runt i någon antik bil med korsdrag runt fötterna. EDIT: kort sagt, det du ska kontrollera noga noga noga vid ev köp är att bilen INTE läcker olja, inte har missljud i drivlinan varesej framåt eller bakåt, driver på alla fyra (grusplan eller liknande är lämpligt att prova på), och att bilen verkligen har en kardan, och att det inte är några vibrationer eller missljud från just drivlinan. det där gäller iof alla fyrhjulsdrivna, men som sagt, var noga.


Audi A4 (första generationen) Quattro med 1,8T-motorn borde gå att få tag på i prisklassen. Dessa bilar har visserligen 150hk original, men går väl att tuna upp litegrann elektroniskt



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka