Köpråd Mercedes w124 230

Är mercedes w124 230 en bra bil? Drar den mycket soppa? Vad skall man kolla på vid ett eventuellt köp? Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Köpråd Mercedes w124 230



Gör en generell kontroll av bilen dock bör du akta dig för bakhjulslager, dem är riktigt otäcka att byta om inte jag minns alldeles fel. Ang. frågan om mercedes är en bra bil så måste jag säga "ja" på detta. Det är en riktigt pålitlig bil som går i ut och skur. Sköt denna rätt och den kommer hålla länge såvidare det inte är en hög redan


Rost är den största fienden...bra bilar i övrigt... Kolla efter glapp i bakvagnen, är den tokglapp överallt blir det dyrt pga. många stag överallt. Riktigt tidiga bilar har enkel kamkedja som ska bytas var 10 000e mil...tror det är 1988 det kommer en dubbelkedja som man "kör med till den låter illa" i stället... Den är bränslesnål för sin storlek. Har kört min W123 230E på 0,7 landsväg som bäst (jag erkänner att jag kärringkörde då, men det går) och W124 är lättare och mer aerodynamisk så den borde vara snålare. Tänk på att det finns gott om bilar så köp inte första bästa om den inte känns rätt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka