Köpråd subaru impreza 2,0 Kombi 1997 ?

Ja som rubriken lyder skulle jag vilja ha köpråd kring en subaru impreza kombi årsmodell 1997 med 2,0 liters motor. Har aldrig ägt någon subaru, men vill gärna höra vad ni tycker om det är en bra bil osv. bränsleföbrukning mm. Begärt pris av säljaren är 25K med 18500 på mätaren. Det finns några bucklor enligt säljaren i övrigt bra skick. hit me!



Svar på inlägget: Köpråd subaru impreza 2,0 Kombi 1997 ?



Hej! Kolla rost i hjulhuskanter och runt framrutan. E väl d vanligaste som jag förstått det. Bränsleförbrukningen borde ligga på run 0,7L - 0,8L per mil. Vid runt 20000 mil ska kamremmen bytas. Kolla också så att inte däcken e ojämnt slitna. Det ska vara ungefär samma mönsterdjup på alla däck för att det e konstant fyrhjulsdrift. Om det e ojämnheter mellan olika sidor eller fram och bak kan fördelningslådan vara på väg att ge upp. Och en kostar runt 11000 å byta. Köpte en likadan för en vecka sen. Mycke bra och pålitlig bil. MVH Alex


Tack för tipsen



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka