Skära till hål i hatthyllan och till följd av det köpråd av bas+slutsteg

Hej Jag ska inom snar framtid köpa bas och slutsteg till min BWW 318 e46, års: 2003. Problemet är att under hatthyllan och bakom bakre stolarna finns plåt samt isolering så jag måste ta och skära ut hål för ljudets vandring in till bilen. Jag har aldrig gjort detta och undrar därför hur jag ska skära ut? Vart är bäst att göra hål? Vilka mått? En återförsäljare sa att två hål ska räcka med 10cm i diameter. Jag hade tänkt mer en bananliknande rektangel längst bak på hatthyllan (ca 30x10cm). Räcker det? Till köpråd. Jag tänker använda mig av BMWs original högtalare. De är kopplade till en Pioneer 7200SD http://www.pioneer.eu/se/products/25/12 . index.html. Vad kan ni rekommendera för baslåda och slutsteg? Jag vill att det ska kännas lite i ryggraden när man krämar på och det behöver inte vara mer så att original högtalarna överspelas. Ni vet när ljudet börjar låta jobbigt. Min budget ligger på cirka 5000 riksdaler. Musiken jag lyssnar mest på är club/house/trance. Mvh



Svar på inlägget: Skära till hål i hatthyllan och till följd av det köpråd av bas+slutsteg



Är lite desperat ute efter hjälp! Speciellt bananskärningen jag tänker göra..känner ingen som kan detta så jag hoppas någon här kan ge en hjälpande hand!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka