Köpråd: Subaru Impreza GT -00 eller vänsterstyrd Mitsubishi EVO 2 -94

Hej! står inför ett väldigt svårt val och jag är väldigt delad. Funderar på att köpa någon av dessa bilar http://www.blocket.se/vasternorrland/Su . =3&w=2 http://www.blocket.se/dalarna/Vansterst . =3&w=2 och sitter och väger för och nackdelar. Vilken bil är den driftsäkraste? evon är mycket nytt och bytt och vänsterstyrd vilket jag tycker är skönt, imprezan har mindre ägare och är billigare. Vilken bil tror ni man blir mest nöjd med nu när vintern kommer till Östersund? Det som skrämmer mig är att lådorna brukar fara på imprezorna, men vid 14 000 mil otrimmad och en ägare kanske det inte är någon fara? tack på förhand



Svar på inlägget: Köpråd: Subaru Impreza GT -00 eller vänsterstyrd Mitsubishi EVO 2 -94



Skulle köpa Imprezan, orörd och snyggast ( Har lite svårt för EVOs utan vinge )


och växellådan tror du inte är några problem efter 14000 mil otrimmad?


Skulle faktiskt inte tro att det är nån fara om inte ägaren har kört riktigt hårt Kör på Imprezan


Du är nästan uppe i de pengar en WRX STI kostar, så kör på en sådan ist? Dock ska du ta 98 och senare, främst för att många uppdateringar kom 98.


Saken är att dom är högerstyrda och jag vill nog satsa på vänsterstyrt.


Evon var ju iaf snyggast av dom 2



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka