Köpråd BMW 325 1993

Hej! Har ringt på denna bil i veckan http://www.blocket.se/vasternorrland/BM . _7&w=3 Var lite lacksläpp på bakkjolen och nåt stenskott på framkjolen så det måste lackas om men i övrigt så tyckte jag den ser fin ut. Hardyskivan är slut stod det också, innebär de att den gått hårt eller är det en grej som nöts? Vill ju ogärna köpa bil som är sönderkörd. Så vad tror ni? Är det ett vettigt köp?



Svar på inlägget: Köpråd BMW 325 1993



Bara modellbeteckningen "325i" tyder på att den varit hårt körd, det är väldigt få som köper motorstarka Bmw och kör lungt. Men bilarna håller och tar man bara hand om dem är det ingen fara, frågan är hur väl denna har varit skött? Men ett tips är att läsa igenom och utgå efter Autopower.se´s begagatguide för modellen, det svåra kan kanske vara att bedöma hur sliten den är övrigt om hardyskivan är sliten. Kontrollera bussningar, silentblock och dylikt så gott du kan! En sak jag funderade över är att OM man har varit rädd om sin bil, varför byter man inte utan säljer vidare bilen med defekter? Men provkör och kolla noggrant på bilen och säg sedan att du köper den för *bud* om han byter hardyskivan och bilen är ok sedan. Det förlorar ingen på, inte ens om du skulle dra dig ur för då kan han istället sälja den till nästa spekulant "hel".



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka