Köpråd Audi Allroad 02

Tja! Ja som tråden lyder ska köpa audi allroad 02:a. Något man bör tänka på eller ?



Svar på inlägget: Köpråd Audi Allroad 02



Dyra reservdelar. Luftkudden bak gick sönder på en av farsans jobbarkompisars Allroad. Tror han betalade 5-7k för att byta den. Tror ABSgivaren gick sönder också strax efter det. Minns inte vad den kostade men satt bakom stereon. Så var lite svår att byta. Men jag tycker den bilen är helt underbar att köra. Så enda negativa jag kan tänka är att reservdelarna är dyra och att den drar ganska mycket diesel. snittade strax under litern. Men jag har en väldigt tungfot


Okej Firman har bytt dämparna och diverse stag i framvagn Jag ska åka och kolla på den imorn så vi får se


eller köp min allroad -01 med borttagna luftkuddar,låg o fet med 19 tum. kompressor ca 8000 kr frambälg 4500 kr st bak 3800 kr st utan arbete. detta går sönder på dom. 2,7 t har problem med lamda sondera med tiden.


Dämparna är bytta runt om på den så det är nog ingen fara. Det är en 2.5tdi så vi får se har inte bestämmt något ännu..


Eh, stötdämpare är ju inte riktigt samma sak som luftbälg men...


Killen som jag prata med på firman sa att det var nivåreglering på bilen och att dämparna var bytta ? =/ Då måste han ju ha yrat ?


Dom kan ju ha bytt stötdämparna ändå... Men de är skillnad på dämpare å luftbälg, bälgen gör de jobb som en fjäder normalt gör...


Okej Ja får ta och kika på det då



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka