Köpråd! Golf-A3

tjena, jag har nyligen tagit körkortet och har en budget på 40-50 tusen Jag letar efter en 4dörrars bil med skön o pålitlig motor, har spanat in några bilar och det ligger mellan en Audi A3 och en vw golf, bilen ska helst vara en 00+ men jag vill höra lite åsikter om vad ni tycker om bilarna och vad ni skulle välja Ser fram emot lite svar tack



Svar på inlägget: Köpråd! Golf-A3



Utan att överdriva så kan jag säga att VW Golf är en utav dom pålitligaste bilarna som finns! För det första så har dom pigga motorer. För det andra så är det hur lätt som hellst att hitta reservdelar. För det tredje är det världens smidigaste bil både när det gäller storlek och försäkring. (om vi snackar om en 00 då)


Hade du tänkt att köpa 1,8t så får du ju samma motor i dem bägge, väldigt pålitlig motor rent generellt. Både Audi och VW använder i princip samma delar, må hända att dom är lite dyrare till Audi dock, just för att det är en Audi. Köper du a3, se till att köpa en 01, då får du nya inredningen i bilen samt facelift. Båda bilarna är smidiga bilar, som du kanske vet är inte A3 heller den någon jätte så båda bilar är smidiga. Kör själv en Audi A3 1,8t quattro och är grymt nöjd. Tror inte du blir besviken på någon utav bilarna.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka