Köpråd bmw m5

Det bästa är att köpa en bil med bytt koppling och nya luftmassemätare. Det är dom "stora" repartionerna som måste göras för eller senare. Dom flesta M5:or som rullat säg 12000 mil brukar ha bytt dessa delar, så köp en sån. Dokumentaionen är viktigt på att det är orginal luftmassemätare och inte såna biliga VAG delar som vissa köper.



Svar på inlägget: Köpråd bmw m5



Alltså, det där om att de ska vara så "jäääävla" dyrt med reservdelar till dessa bilar är rent skitsnack, Visst kostar de när något av drivlinan går sönder vilket de inte brukar, jämför med nyare Saab och Volvo så är det inte dem särskilt billiga i reservdelar idag heller, M5 E39 är en fruktansvärt trevlig bil, Du ska kolla på bilar från 01 och uppåt, dem innan det hade problem med Vanos och Luftmängdmätarna (såvida inte det är bytt) men en sådan reparation kostar ungefär 40 000:- Är dem bytta är det inget att oroa sig för... Och "mur" Tror inte någon sätter dit VAG delar på en bmw, passar inte så bra hehe.. Kortfattat, ett riktigt jävla landsvägslok med (lite mer effekt i pappret än va som bruka lovas) för en väldigt vettig summa, det tråkiga med den är att den väger så jävla mycket.. Dock är jag mer för E34an då den har den underbara sexan, väger lite mindre och ser allmänt lite aggresivare än E39an.. Men jag säger bara Go for it!!


Av vad jag läst så tycker jag du ska avstå från BMW, känns som ännu en m5a kommer bli sönderkörd pga av en oerfaren nybörjare, inget illa menat, men jag är helt emot första-bilar med mer än 200hk. Köp S4an eller nån Volvo R, så slipper jag ev bli lidande Eller varför inte nån AMG Merca? MVH David


Det fanns en flera sidor lång tråd på autopower om folk som köpte VAG luftmassemätare för dom e billigare.


Håller med dig till 100% ang. att de "jääävla dyra" reservdelarna som alla snackar om är rent skitsnack! Är inne på min andra m3 e46a nu och likt när jag hade den förra så ligger genomsnitts delarna under vad jag gav för reservdelar till saaben. Visst sedan finns det vissa prestanda delar som kanske är lite dyrare än snittet, men då är de oftast bra mycket bättre med. Och servicen skall vi inte tala om... Servade ena SAABen och det gick på ca 5000kr för en vanlig service. Har gjort Insp II (Stora servicen) båda gångerna jag ägt en m3a och båda gångerna gick kostnaden på under 8000kr och då ingår ventiljustering. Sedan för 160 000kr får du en fin m5 e39a för, oftast en nyare med faceliften, de tidigare ligger på +100 000kr där det kan variera i skick rejält. Jag tycker du skall lusläsa autopower.se efter vad som kan gå sönder och vad som kostar och kolla bakgrundshistoriken på tänkbara objekt ordentligt. Sedan är det bara att handla och se glad ut!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka