Köpråd: Volvo S80 T6?

Halloj, tänkte köpa en ny bil då Opeln börjar svika.. Provkörde en Golf GTI DSG iförrgår, shit vilken go bil.. Men för dyr för mig dessvärre.. Så nu kollar jag lite på en Volvo S80 T6 (automat, 272 hk), det är en -99a och går på 69k.. Rullat 8,9k mil.. Tänkte höra om den drar j-vligt mycket soppa m.m.. Om ni har några förslag på annat bilköp får ni gärna kommentera detta, max ~75k.



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo S80 T6?



Min bror har en en s80 t6 -99, kan skriva mina erfarenheter om det hjälper dem dricker runt 08-09 på landsväg. trots sina 272hk så upplever jag den väldigt trött, automaten är inte så snabb. fin komfort men högt vägljud, faktiskt högre än i min e34! inredningskvaliten är väldigt plastig och tråkig. angående priset så låter det dyrt brorsans köpte sin för 2 år sen fullutrustad svensksåld för 57k dock mer mil men inte mycket. jag hade tittat på en audi a6 eller bmw 5 serie. hoppas det hjälper något!


eller varför inte en s60 dom är fina dom med inte så stor skillnad mellan s80 å s60



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka