Köpråd på dump ventil till volvo c70 T5 -98

Hej alla glada! Det är dags nu inskaffa en ny rolig bil, ska köpa en volvo c70 T5 o det första jag vill göra är o sätta dit öppet filter o ny dump med lite mer pys. har någon några bra förslag på bra dumpar till en sån bil? plus vär är det bäst o sätta dumpen? var den gamla sitter eller precis innan insuget? o något tips var man kan lacka om bilen nära markaryd hos nån bra o billig? chiptrim, skärmbreddning o mycket mer annat kommer sen Tack på förhan!



Svar på inlägget: Köpråd på dump ventil till volvo c70 T5 -98



gå in på www.xtremt.se där finns massor av grejjer till din bil, och bäst av allt... dom har jbr´s dump-kit till just den bilen.. färdigt med allt du behöver t.o.m. installationsanvisning... det är vad jag rekomenderar iallafall...


Vet inte vad som passar din bil riktigt, men en hybrid dump borde passa bra? Angående lack så hör med lurifaxen här på garaget. Han jobbar i ängelholm. Vet inte om det är för långt för dig?


Finns många som är bra, det är frågan om vad man vill betala. Skippa dem absolut billigaste då kvaliten kan vara svajjig. Den ska sitta nånstans mellan turbon och spjället, vart spelar ingen större roll, det är ingen tväng att ha dem så nära spjället som möjligt.


tack för all hjälp o kosta va det vill, jag är ute efter att det ska hålla länge! timmyboy: nejdå hässleholm ligger väl kanske en en o en halv timme på sin höjd härifrån, tack för hjälpen



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka