Köpråd volvo 244 DL -80

Funderar på att köpa en Volvo 240 Dl från 1980. den har gått mindre än 20 000mil och ska vara nästintill rostfri, bilen har haft två ägare samt stått i varmluftgarage de senaste åren. Bilen har ägds av en äldre dam och är knappt använd de senaste 7 åren. Fick erbjudande att köpa den för 12 000kr är igentligen mycket för en volvo 240 men gillar denna model samt att den ser ut att vara i förträffligt skick (inget anmärkt på eller bra att veta på besiktningspappret). Tycker ni jag ska slåtill? nått särksilt man ska titta efter i felväg? Alla filter, olja, kamrem ska vara bytt nyligen.



Svar på inlägget: Köpråd volvo 244 DL -80



Gillar du 240 så slå till direkt. Som vanlig brukshäck för en icke bilintresserad så är det väl ett okej köp, men som 240gillare så är det en våt dröm. Första året som skattebefriad också , och den lär bara öka i värde om du bevarar den i bra skick.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka