Köpråd: Billig bil som är billig i drift.

Corolla, en förbättrad Golf kan man säga...



Svar på inlägget: Köpråd: Billig bil som är billig i drift.



Hondqa Civic -88- & framåt


Ford Fiesta. 1k i skatt. drar runt 0.5-0.6l milen. Tråkig som fan. Rostar gör dom dock. Men finns vissa guldkorn. Billiga delar med.


en golf mk2 helt klart är inne på 5:e året med min har haft den stått något år i mellan men den sviker aldrig förra sommarn hade den stått 1.5år jag stallde på bilen bytte 2gummi upphängingar till avgassystemet bytte en skyltbelysningslampa och åkte in och bes med blankt papper då hade den stått 2vintrar och jag starta bilen kanske en gång i halvåret dessutom är dom otroligt lätt mekade och går "relativt" bra även om det bara är en 90hk otäckt roliga bilar att ratta iallfall till dom pengarna


Håller med ovanstående talare


Kia Pride! Liten billig bil som är billig i drift kostar runt 8- 10 K För en hyffsad, och dom har oftast inte rullat särskilt långt! Kanske inte den manligaste bilen men den jag hade funkade utan några större problem, Det är ju egentligen en av Kia licensbyggd mazda 121 så konstruktionen är från 80 talet även om dessa bilar är vanligast i årsmodell -98 till -00 Bara ett litet förslag! MVH Tjoen.


köp en honda civic och du ångrar dig aldrig , billig på alla sätt o vis , och håller som fan , ju mer du plågar desto bättre håller dom


Volvo 460 2.0 Sålänge den inte är rostig Dricker runt 0.7 blandat. Delar kostar ingenting. Har ändå 110hk på ganska precis ett ton. Så det går göra en omkörning på under en kvart.


tackar, har fått ganska många alternativ att tänka på nu!


en tanke som faller mig in är en bmw 520 93- med vanos sjukligt billig i drift ångrar mig än idag att jag ålde min !






Hej! Tänkte höra om lite råd om en BMW 528ai som jag funderar på att köpa. Den har gått 31000mil, han säger att det är långa fina mil. Automat låda, stora färddatorn och så. Bra saker att tänka på och negativa saker.


Toyota starlet runt 87 ...


Känns som om detta är lite fel tråd? Oavsett, rätt skött är 31.000mil ingenting för den bilen men gå inte på hans ord utan provkör den noggrant. Läs igenom och gå efter begagnadguiden för E39 (En 528i (96-00) har karosskod E39) på www.autopower.se så skall du se att du får en bra bild av modellen och dess svaga punkter.


Tack!


ja rekomenderar en golf 3:a de drar inte mkt bränsle och det är billiga delar och en vanlig bil så det finns mkt delar på skrotarna


Ford Fiesta från nittiotalet, pålitliga, billiga och hållbara, se bara till att inte köpa en alltför rostig.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka