Köpråd: Nissan sunny GTI-R

Länge suttit tittat på den så väldigt sugen hämta en men ja skulle vilja ha info om vad som bruka krångla på dom samt försökt hitta delar så som ic å massa men vilka kan man köpa av i sverige? elle smidigt plocka in saker från england?



Svar på inlägget: Köpråd: Nissan sunny GTI-R



Tror det blir svårt att hitta delar i sverige har hört att de kör och trimmar mycket GTiR i AU sedan kan du köpa delar från japan tycker det är säkrare att köpa från stora japanska företag än från england. IC finns hos justjap.com


finns de nån riktig sunny gti-r kunnig? Fått ett svar på england ang. en om någon kan kolla åt mig?


Finns en kille här på garaget som byggt en riktigt bra GTiR


Ganska understyrd bil. Dok en då rolig att köra. Sticker iväg bra vid röljusen. Det som brukar gå sönder är tyvär växelådorna. Motorn är ju en SR20det snarlik de som sittter i 200sx S14. Vilket gör att det finns gott om delar billigt om man vill bygga motor.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka