Köpråd bmw m5

ny här! kanske onödigt att göra en ny men hittar inte nån som passar. kollar på m5 alltså! max 160´000. vill ha en stark bil med bra eller iallafall hyffsad komfort. men vill inte att bilen ska rasa direkt. kan inte mkt om bilar men är det kanske så att ju mer hästar desto mer mek? så vad ska man kolla efter vid köp? kanske har ni tips på andra bilar? all info är av värde.. detta är en förstabil alltså vill ha en sjuk att börja med och kör inte ihjäl mig i första taget.. tjo//a



Svar på inlägget: Köpråd bmw m5



För dom pengarna hade jag kollat på en Toyota supra Fast en m5:a är riktigt fina bilar dom med


kolla på www.autopower.se om de står något om M5:an


oki


varför supra? m5an lär ju dra den?


M5 är ju underbart, en snabb bil som det får plats 5 pers i. Satsa du på en sån Tyvärr kan jag inget om eventuella fel och brister på dom så det enda köprådet jag har är: Köp den haha Känns ju dock som att försäkringen på en M5 E39, vilket jag antar att du letar efter, kan vara riktigt hög nu för tiden.


ok hehe annars http://www.blocket.se/goteborg/Audi_S4_ . 13&w=3 s4 är ett alternativ. måste va feet o galet snabb. för snabb för mig åker pappas gamla saab nu.. runt 190 häst. maxar den, asså kontrollerar den lätt. är då 400 häst stort steg? hoppas de :G (fartgalen) kanske ta det lugnt i början, iaf i svängarna.


hehe ja jävlar att öka effekten med 210Hk är en brutal skillnad!! Leendet lär bli ganska brett när du ska ut och köra en M5 men så länge man kör med insidan av skallen så är ju mkt effekt inget problem. Men att pressa en M5:a till dess fysiska begränsningar är ju inget som vilken förare som helst gör bara sådär liksom


jag ler redan nu. haha nej men jag lär mig.. hoppas jag. vem vet? kanske lyckas jag bli stuntförare i tokyo drift? ^^ hehe


Luftmassemätarna är en svag punkt, kostar mycket. Koppling brukar bytas vid 10 000mil. Men allt annat kostar också mer än en "vanlig"bil, försäkring,service etc. För 160 000 lär du inte få en i utställningskick.






ok. ja, såg priserna. koppling slits alltså ganska snabbt? eller är det 10' vid hårdkörning? letar inte efter en utställningsskick. men man får väl en fin för upp till 200'?


Vi pratar ju om en bil med 400 hk , allt är SVIN DYRT jämfört med andra bilar. Skillnanden mot den och din pappas gamla saab är enormtttttttttttttt stor, först är det en v8, sen är det bakhjulsdrift... sen är det en prestanda bil. Det du ska tänka på är ju att det just är en M5 , dom körs ju därefter. Har själv kollat på M5 istället för min 523 och 160 000 för en m5, njaaaaa. Lägg gärna mer på en som gått lite mindre tror du tjänar på det i längden. Angående att han ska titta på supra istället, nej gör inte det m5 är mycket roligare bil att köra! Du behöver nog inte att vara rädd att du rasar en M5 om du kör normalt och drar på lite lagom, dom håller men ta det lugnt med att köra på race då kopplingen är en väldigt väldigt svag punkt just på M5.


tackar. jag är beredd att lägga en hel del på bilen. tror inte jag kmr köra hårt men vi får se när jag får en.. men om koppling byts runt 10000 lite mer, är det inte bättre att köpa en som redan bytt? annars går det väl förstärka innan den riskerar att rasa om det är värt? svårt för mig att lägga mer..vill inte ha för stort lån på mig. ifs får jag låna utan ränta.. bra svar!


Finns många med uppgraderad koppling och även då många med bytt fast original. En sak är ju att köpa en med uppgraderad, dock är dom lite hårdare men det är ju bara att prova och se om du tycker det är för hårt eller om du klarar av att ha det så! Hoppas du hittar nåt du blir nöjd med. Antar att det är E39 du tänker på , och kan säga dig då jag själv har en E39 med M paket att det är riktigt schysst väghållning och en otrolig körupplevelse, lägg sedan till 400 hk, rejäla bromsar och v8 på det



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka