Audi 2.7 liters ;) ?

Hejsan ja har planer på en audi 2.7 liters drygt nån som vet någe om vad man ska göra och behöver för saker ? jag vet en del men / mvh Micke



Svar på inlägget: Audi 2.7 liters ;) ?



Välkomen till garaget. för att allt skall funka måste vi hjälpas åt i forumet så att allt blir tydligt och fint. En BRA rubrik och inte minst ett begripligt innehlll att diskutera runt. Försök igen och under rätt forumsdel, köpråd för en 2.7l audi är inte avancerad motorteknik. tänk på: 3§ Rubriksanvisningar: Allmänna .Informativt och beskrivande - Det är viktigt att läsaren snabbt kan bilda sig en uppfattning om vad tråden handlar om innan man läst inlägget. Därför är det viktigt att få med trådens syfte direkt i rubriken genom en tydlig formulering. Det ger dig bästa möjliga respons. Var övertydlig! .Ej kort och generellt - Rubriker som "Hjälp", "Trim?", "Nån som vet?" eller annat intetsägande som "Kolla in den här" är inte godkända.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka