Köpråd av Datsun 240z.

Hej! Jag är på jakt efter en Datsun 240z! Jag undrar med er som kan om det finns några saker man skall vara extra någgrann med att kolla efter på dessa bilar? Det är ju en gammal Japans bil så rost är ju en stor faktor. Några andra top tips ni kan ge? Tacksam för alla svar! Mvh Pontus.



Svar på inlägget: Köpråd av Datsun 240z.



Kolla trösklar, balkar, under batteriet, skärmar, golv...kolla överallt, det är en Datsun . Hitta en bil med så lite rost som möjligt...sparar dej mycket tid och pengar. Ska du ha delar så är det i usa du hittar det, Nissan i Sverige har inget kvar i reservdelsväg till denna bil. Ska du ha en 240z så är det lättast att ta hem en från usa för det finns inte allt för många bilar här i Sverige. Har man fått tag i en så håller man hårt i den. På ebay hittar du en hel del. Mvh// Johan



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka