Köpråd Diesel pendlarbil med lite kraft ca 110 000:-

Mitt första inlägg gick inte riktigt bra så nu testar jag igen. Pendlar idag sammanlagt 20 mil om dagen. Tråkigt för plånboken att pendla med en bensinare på 2,0 turbo. Kollar naturligtvis efter en diesel men vad ska man köpa? har ca 110 000:- att lägga. Även fast det är en diesel och pendlarbil så vill jag att det ska hända något när man trycker på gasen. Kollat lite på Skoda Fabia RS vettigt? eller? http://www.blocket.se/kronoberg/Skoda_F . amp;last=1 Ser fram emot svar. Tack på förhand.



Svar på inlägget: Köpråd Diesel pendlarbil med lite kraft ca 110 000:-



http://www.blocket.se/kiruna/Audi_A4_1_ . 20&w=3 http://www.blocket.se/helsingborg/Golf_ . 20&w=3 http://www.blocket.se/stockholm/SAAB_9_ . 20&w=3


Hej, Saaben hade väl gått lite för långt. Sen har jag kollat innan på de andra två. Ganska jämt mellan dom faktiskt. för audin är mycket skönare att köra i mius är att den är dyrare i skatt och försäkring. Golfen ganska stel och hård bil då min mor har en. detta var ju en automat men annars är golf väldigt hårda i växlarna. men billigare i skatt och försäkring. men lutar mot audi i detta nu. Audi har riktigt sköna säten och vill ju inte få det obekvämt när man ligger mycket på vägarna.


audin e ganska fräck tkr jag hehe



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka