"Köpråd" Akut köpråd 9-5 vs og9-3!!

Behöver akut köpråd! Har kikat på en 9-3 2.0t -99 med 13000 mil på nacken som han ska ha 30 för nybes. nyskatt, nya däck Sov, en hel del bytt, bra pris ändå, kanske prutar någon tusenlapp Sedan har jag kikat på en 9-5 2.0t vector -02 Bilen är underbar, har gått 12000 mil och har nya SoV däck. När jag provkörde bilen tyckte jag att den reagerade långsamt på gaspådrag, motorn reagerande inte direkt jag trampade ner gasen, kan detta vara något att oroa sig för? Personen med denna bilen vill ha 55000, planerar inte att ge honom det, vad kan vara rimligt? Storleksmässigt behöver jag inte mer än 9-3 men 9-5 känns som en stabilare, nyare och roligare bil, även snyggare DOCK är jag orolig över oil-sludge, ägaren hade ingen koll på om det var åtgärdat, går det att kontrollera? Vilken är att rekommendera och vad skulle ni get för dem? Vilken bil håller sig bäst i värde om jag skulle vilja sälja den om några år? Blir 9-5:an mycket dyrare att äga? Släng gärna ut alla era kommentarer! Har rätt kort tid på mig att bestämma mig, behöver ha bestämmt mig imorn... OBS! Bilarna är i princip fläckfria från rost, stenskott och annat Är GRYMT tacksam för tips och råd!



Svar på inlägget: "Köpråd" Akut köpråd 9-5 vs og9-3!!



motorn är mycke bättre i 9-3an! men som du säger känns 9-5 stabilare och lite nyare. värde, då är nog båda bilarna lika.


Hade valt 9-5 utan tvivel trots problemen med "Oil-sludge", helt enkelt eftersom det är mycket mer bil än 9-3 på alla punkter. I ditt fall hade jag satt mig in i fenomenet och försökt kontrollera 9-5an, alternativt upplåtit till tredje part att kolla upp bilen (Saab-kunnig verkstad, M-test eller liknande). Värde på bilen kan du kolla upp på exempelvis www.teknikensvarld.se/bilpriser Lycka till!


9-5. Vector, då är de dem skålade stolarna?


Jappp, riktigt go var den 9-5an (Med skålade halvlädersäten!! ), men var lite osäker på den eftersom ägaren inte hade en aning om vad oil-sludge innebar och han verkade heller inte veta någonting om bilen och vad som var gjort SÅ jag köpte 9-3an och är riktigt nöjd tror på den motorn med, relativt rolig att köra ändå Funderar på att sätta i aero-säterna men vet inte hur de blir med att koppla el.. någon som har någon aning? TAck för råd och tips!


Edit: too late.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka