Köpråd FM-sändare? Eller är det crap alltihop?

Hmm, rubriken talar för sig själv egentligen. Söker alltså en FM-sändare att koppla till Mp3-spelaren, nu när jag inte har annat än kassettspelare i bilen. Hört att kassettadaptrar sliter på läsaren i kassettspelaren och är ute efter en FM-sändare istället. Finns en hel del trådar i ämnet men inga som ger konkreta tips på sändare som fungerar



Svar på inlägget: Köpråd FM-sändare? Eller är det crap alltihop?



Ptja.. Man får väl vad man betalar för skulle jag vilja påstå. Har dock ingen som helst koll på vad som är bra eller inte. Bäst är ju givetvis att byta stereo.


köp en sådan som du sätter i cigg uttaget då får den ström hela tiden, har du en med batteri så blir de sämre ljud när batterierna håller på att ta slut


Okej, ska in och titta runt lite här och se vad dom har. Jo, byta stereo är ju det enda riktigt rätta men vill inte byta ut originalspelaren ;P så blir det installation av nån ny så blir det att montera den lite undangömd och hålla på och böka så tittar mig om efter enkllare och billigare alternativ ;P


tror biltema har FM modulatorer som du skarvar på antenn sladden. Ej testat det själv men borde ju fungera bättre när signalen ej behöver gå luftburet.


På min hemsida ligger det en med färgskärm som fungerar riktigt bra! Den har inbyggt minne så du behöver ingen extern MP3 spelare, mm. Sålt en hel del av dem och inte fått en enda i retur!


Audiax är bra! Belkin med för den delen. Jag har en gammal audiax som kom innan PTS kom och införde längdbegränsningar på fm-sändare. Med min kan bilarna bakom spela musik. Låg en 50-80 meter ifrån utan problem!


Köp inte!


Tycker min från Teknikmagasinet funkar utmärkt, gick lös på 350:- och har funkat i alla bilar jag kört den i med allt från originalstereos till taskiga eftermonterade historier. Tror den heter något med i stil med Zap.. Finns nog på deras hemsida. Klart värt enlig mig, som byter bil i jobbet rätt ofta och ej vet ifall man har cd-spelare/mp3/usb-ingång på stereon i bilen man får köra.


Blev ett impulsköp av en för 199 spänn på Kjell och co. Mixtrade lite för att hitta nån bra frekvens och nu är det riktigt bra ljud (enligt mig då, har nog låga krav), men mottagningen är kass. Har jag den på sätet så blir ljudet genast sämre. Får köra på batteridrift istället för ciggpluggen och sen lägga den på instrumentbrädan.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka